Kommunikationsuppdrag på NOD (frilans) [uppdraget tillsatt]

NOD söker en kommunikatör för att producera skrivet och rörligt material till våra olika kanaler. Den vi söker kommer också att skriva och formge exempelvis rapporter och minnesanteckningar. Är du initiativrik och söker efter uppdrag som sträcker sig fram till december? Sök redan nu, tillträde snarast!
annonsbild

Nationellt organ för dialog och samråd mellan regeringen och det civila samhället (NOD) är en plattform för samverkan mellan regeringen och civilsamhället. Den spänner över samtliga sakfrågor och kan erbjuda mötesplatser för samtal, kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte med aktörer om relevanta samhällsfrågor som kan lösas genom samverkan. I NOD:s styrgrupp ingår både representanter från civilsamhällesparaplyer på nationell nivå och tjänstepersoner från Regeringskansliet som tillsammans beslutar om strukturens inriktning och verksamhet.

Nu söker NOD en kommunikatör för att producera skrivet och rörligt material till NOD:s olika kanaler. Den vi söker kommer också att skriva och formge exempelvis minnesanteckningar och rapporter. Uppdraget innebär tydligt avgränsade arbetsuppgifter, bland annat följande:

  • Skriva, redigera och korrläsa artiklar.
  • Skriva, redigera och layouta rapporter och underlag.
  • Produktion av innehåll till sociala medier.
  • Produktion av rörligt material.

Vi ser gärna att du själv också är initiativrik och kan komma med förslag på till exempel artiklar och filmer att producera.

Vi söker dig som

  • Har genomgått en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, media, marknad eller annat relevant område.
  • Har förmåga att formulera dig mycket väl i skriven text.
  • Har mycket goda kunskaper i Adobeprogrammen InDesign och Photshop.
  • Har kunskaper i att ta fram rörligt material.
  • Har erfarenhet av att använda WordPress.

Uppdraget är utformat som en konsulttjänst med återkommande frilansarbete, utifrån områden nämnda ovan, fram till den december 2020. Vi ser helst att du via eget företag kan fakturera NOD, men andra lösningar är också möjliga. Sök gärna omgående genom att skicka ett mail med en kort presentation av dig själv tillsammans med ett eller flera arbetsprover (ex. artiklar och/eller filmer) samt en referens till info@nodsverige.se. Tillträde snarast.

För mer information om uppdraget, kontakta Ekim Caglar, kommunikationsansvarig NOD, på 070-315 91 72 eller ekim.caglar@nodsverige.se