Lokalbokningar på NOD

Behöver din ideella organisation eller myndighet låna en lokal i centrala Stockholm? Hör av dig till oss! De dagar och tider (under vardagar) då vi på NOD inte själva har arrangemang i lokalerna kan vi erbjuda er att låna våra mötesrum.

NOD:s lokaler består av ett större mötesrum för maximalt 14 personer och ett mindre rum med plats för max 8 mötesdeltagare. Båda rummen är gratis att låna. Vi kan låna ut våra två mötesrum när vi själva inte har arrangemang. Ni som bokar ett rum ansvarar för att ordna med det praktiska inför och efter ert möte. Vi har ett mindre pentry där vi bjuder på kaffe och te. Om ni vill äta lunch rekommenderar vi er att istället gå ut och äta. Vi kan tyvärr inte ta emot catering under ert möte.

Lokalerna är öppna för bokning kostnadsfritt eftersom NOD vill skapa möjligheter för olika aktörer inom det offentliga och civilsamhället att ordna möten i centrala Stockholm. Vi har inga specifika dagar eller tider då lokalerna är lediga. Du är välkommen att maila oss på info@nodsverige.se för en förfrågan!